BE Relaxed

14,75 incl. btw

Een momentje voor jezelf nemen is een van de meest belangrijke dingen, toch doen we dit vaak niet. We zijn te druk met andere dingen. Werk, familie, sociaal leven noem het maar op. Omdat we altijd maar bezig zijn blijft het goed om soms even stil te staan en jezelf te verwennen. Daarom hebben wij samen in samenwerking met BE time een heerlijk pakket samen gesteld met drie thee soorten die je helemaal laten ontspannen. Rust in je hoofd brengt ten slotte alleen maar goede dingen!

  • Marokkaanse munt (40g): De menthol die in de munt en pepermunt bladeren zit een natuurlijke spierontspanner wat kan helpen als je gespannen bent door stress.
  • Kamille thee (40g): Kamille is vergelijkbaar met de menthol in munt en pepermunt. Kamille heeft grote voordelen bij het ontspannen van de spieren en het helpt als je geprikkeld bent.
  • Makaibari (40g): Het polyfenol in groene thee helpt tegen angst en stress. Hoewel groene thee veel cafeïne bevat, is het een adaptogene stof, zodat het je alert en toch rustig genoeg houdt zonder dat je een dipje krijgt.

Wil je deze box niet alleen voor jezelf kopen maar ook cadeau geven aan een vriend of vriendin die het goed kan gebruiken? Klik dan hier

× Hoe kan ik je helpen?