2X BE Relaxed

22,13 incl. btw

Een momentje voor jezelf nemen is een van de meest belangrijke dingen, toch doen we dit vaak niet. We zijn te druk met andere dingen. Werk, familie, sociaal leven noem het maar op. Omdat we altijd maar bezig zijn blijft het goed om soms even stil te staan en jezelf te verwennen. Daarom hebben wij samen in samenwerking met BE time een heerlijk pakket samen gesteld met drie thee soorten die je helemaal laten ontspannen. Rust in je hoofd brengt ten slotte alleen maar goede dingen!

  • Marokkaanse munt (40g): De menthol die in de munt en pepermunt bladeren zit een natuurlijke spierontspanner wat kan helpen als je gespannen bent door stress.
  • Kamille thee (40g): Kamille is vergelijkbaar met de menthol in munt en pepermunt. Kamille heeft grote voordelen bij het ontspannen van de spieren en het helpt als je geprikkeld bent.
  • Makaibari (40g): Het polyfenol in groene thee helpt tegen angst en stress. Hoewel groene thee veel cafeïne bevat, is het een adaptogene stof, zodat het je alert en toch rustig genoeg houdt zonder dat je een dipje krijgt.

Koop niet alleen deze box voor jezelf maar geef het ook als cadeau aan je vriend of vriendin die het goed kan gebruiken. Vergeet daarom niet de adresgegevens van je vriend of vriendin in te vullen. Zodat wij het pakket naar hem/haar kunnen op sturen. Maak het persoonlijker door een leuke boodschap achter te laten.

Wil je liever één pakket? Klik dan hier

Schrijf een leuk bericht voor je vriend of vriendin

Straatnaam + huisnummer van je vriend of vriendin *

Postcode van je vriend of vriendin *

× Hoe kan ik je helpen?