Onze mooiste thee op een rijtje

Losse thee kopen

Wil jij losse thee kopen? Dan ben jij bij Leafty aan het juiste adres. Bij ons kun je eenvoudig losse thee online bestellen en kiezen uit verschillende theeën. Wij hebben de lekkerste thee rechtsstreek geïmporteerd vanaf de plantages. Doordat er geen groothandel of importeur meer tussenzit kunnen wij de scherpste prijs aanbieden. Daarnaast zijn al onze theeën 100% natuurlijk & biologisch.

Losse thee kopen

Bij Leafty hebben we een ruim assortiment aan losse theeën die je online kunt kopen. Zo hebben we een breed aanbod aan zwarte thee, groene thee, witte thee, oolong thee, chai thee en thee melanges. Daarnaast kun je onze losse thee ook als thee abonnement kopen. Dan versturen wij iedere maand de thee naar je huis, voor een scherpe prijs en met de beste kwaliteit theeën.

 

Verse thee kopen

Al onze thee zijn vers en komen van plantages uit India. Onze theeën komen rechtstreeks van de theeboer waardoor we een eerlijke prijs kunnen rekenen voor onze klanten en de theeboer er een eerlijke prijs aan overhoudt.

 

Hoeveel losse thee moet ik bestellen?

Bij ons heb je de keuze uit 40 gram of 60 gram losse thee. Uit de 40 gram thee krijg je ongeveer 20 kopjes en uit de 60 gram 30 kopjes overheerlijke thee. Afhankelijk van wat voor thee drinker jij bent kun je kiezen uit een van de twee opties. Kies een thee uit die je lekker vind en klik bij hoeveelheid jouw keuze aan.

 

Snel in huis

Bestel jij vandaag losse thee dan gaan we direct voor je aan de slag. Houdt ongeveer rekening met 2 tot 3 werkdagen die we nodig hebben om de thee zorgvuldig en met voor je te verpakken en te versturen. Voor het afleveren van de thee vragen we een bijdrage van €6,95, alle bestellingen boven de €30 worden gratis geleverd. Wij versturen onze pakketjes met PostNL. Mocht je nog vragen hebben of wellicht op zoek zijn naar een bijzondere losse thee, dan zijn wij er natuurlijk voor jou om al je vragen te beantwoorden.

× Hoe kan ik je helpen?