Afvallen met groene thee?

Groene thee is een natuurlijk product, daarom zal je er niet zo snel van afvallen als dat je zelf waarschijnlijk zou willen. Het heeft ook meer effect als je het regelmatig drinkt, dus na een middag thee drinken ga je geen verschil merken. Op een termijn van 2 maanden zal je wel verschil gaan merken in gewicht, dat kan verschillen tussen de één en de drie kilo.

Het is ook niet de allerbeste manier voor het afvallen, zie het meer als een hulpje tijdens het afvallen. Wanneer je gezonder eet en meer sport kan het de vetverbranding beter stimuleren, hierdoor zal je sneller afvallen.

eigenschappen en werking

Groene thee bevat bijna geen calorieën, maar het geeft je wel een vol gevoel. Daardoor zal je behoefte om te eten minder zijn. Ook heeft het een rustgevende werking op het lichaam, hierdoor verminderd stress. Je lichaam maakt dan minder het hormoon cortisol aan, dat zorgt voor het verminderen van de aan maak van visceraal vet.

De eigenschappen van de groene thee komen doordat de theeblaadjes die gebruikt worden slechts minimaal worden bewerkt. Daardoor blijven de belangrijke stoffen beter behouden.

Je moet zoveel mogelijk werkzame stoffen behouden, dus niet kapot koken.
Voor de juiste manier van thee zetten klik hier.

Groene thee zal helpen met afvallen doordat je meer energie verbrandt en tegelijkertijd afvalstoffen in je lichaam verminderd. Door de thee versnelt je stofwisseling, wanneer dat gebeurt verbruikt je lichaam meer energie en zal je dus sneller afvallen.

Afslanktheeën

Er zijn tegenwoordig ook speciale afslanktheeën te verkrijgen. Zij beweren dat het beter werkt met afvallen dan de groene thee. In de afslankthee zijn werkzame bestanddelen toegevoegd dat is erg duur en het effect zal niet veel groter zijn dan die van het drinken van de natuurlijke groene thee.

Groene thee bevat ook stoffen waar je niet te veel van kunt hebben, drink dus niet meer dan 4 koppen thee per dag. Eindeloos thee drinken in de hoop dat het een wereld van verschil gaat maken heeft dus geen zin.

Wil je meer informatie over thee? Schrijf je in voor onze white paper:

Ontdek
Groene thee

Bekijk ons aanbod

instagram feed

× Hoe kan ik je helpen?